C5 opgradering

C5 ⇒ NAV Produktpakke

Skift C5 ud med Dynamics NAV for kun 25.000 kr.

Bruger I Dynamics C5 2012 eller en ældre version af C5 så er det på tide at overveje en opgradering til Dynamics NAV inden Microsoft lukker for understøttelsen af Dynamics C5 2012 i 2019. For de ældre versioner af C5 er der allerede lukket for understøttelsen. Så konvertér til Dynamics NAV 2018 og få et økonomisystem der er fremtidssikret og brugervenligt.

Hvis I har et opdaterings abonnement på Dynamics C5 tilbyder Microsoft at I kan bytte Jeres C5 Licens til en tilsvarende Dynamics NAV licens, men I får et ERP system der har rigtig mange nye muligheder! Kontakt os for at høre mere om Jeres muligheder.

Har I en standard Dynamics C5 2012 (eller ældre?) tilbyder vi en NAV Startpakke til en fast pris på kun 25.000 kr. En pakkeløsning der inkluderer flytning af Jeres data, opsætning af det nye system og en introduktion til brugen af Dynamics NAV. Har I tilretninger som I gerne vil have også efter opgraderingen og som ikke er løst af standard funktionalitet i Dynamics NAV giver vi gerne et fastpris tilbud på disse.

Vi konverterer både stamdata og posteringer så I slipper for at skulle taste dem ind manuelt. Det sparer både tid og ressourcer og sikrer mod taste fejl. I kan så i det nye system hurtigt komme i gang og kan arbejde videre med jeres egne data, fremfor at skulle starte forfra. 

Vi leverer også en standard opsætning af Dynamics NAV af de nødvendige områder som ikke dækkes af opgraderingen så I hurtigt kan komme i gang med det nye system. For selvom en del af den nødvendige opsætning i Dynamics NAV vil komme fra opgraderingen af stamdata fra Jeres C5 vil der være en opsætning der skal laves i Dynamics NAV. (Eksempler).

For at få mere udbytte af Jeres nye økonomisystem er der i pakkeløsningen også inkluderet en ½ dags Dynamics NAV workshop med en gennemgang af Jeres mest almindelige arbejdsgange, af hvordan brugere kan lave deres eget personlige arbejdsområde og en introduktion til l hvordan I kan udnytte de nye muligheder I får med Dynamics NAV.

Se her for en mere detaljeret forklaring af hele forløbet.

Indtast det telefon I vil kontaktes på

Eller kontakt os på

Telefon: 25 48 71 83

E-mail: tt@itfitz.dk